Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pogarsza na 100% bo jak mozna wytlumaczyc to ze po 5 minutach bez bola mam 50? po kolejnych 5 mam 500 a po 3 godzinach mam 50? a po 8 mam 500?

Opublikowano

Wydaje Ci się, bol nie pogarsza pingu

Wręcz przeciwnie. Dzisiaj zaczął coś strasznie skakać PING przy użyciu BoL'a. Wczoraj śmigało wszystko dobrze, a dzisiaj zaczął skakać PING.

­

Opublikowano

pogarsza na 100% bo jak mozna wytlumaczyc to ze po 5 minutach bez bola mam 50? po kolejnych 5 mam 500 a po 3 godzinach mam 50? a po 8 mam 500?

Słaby komputer!
Opublikowano

usiądz na słabego kompa włacz dzwiek i spojrz na ping , a potem wyłacz to będziesz wiedzial ...

Ping do kompa ma tyle samo co piernik do wiatraka. Jedynym sensownym stwierdzeniem jest przeciążenie na linii.

­

Opublikowano

Ping do kompa ma tyle samo co piernik do wiatraka. Jedynym sensownym stwierdzeniem jest przeciążenie na linii.

­

tak to powiedz mi dlaczego przy wyłaczeniu dźwieku mialem 8-10 fps up ? , to nawet przy optymalizacji lola jest napisane ze dźwiek zawyża ping i spadają Fps ;/
Opublikowano

tak to powiedz mi dlaczego przy wyłaczeniu dźwieku mialem 8-10 fps up ? , to nawet przy optymalizacji lola jest napisane ze dźwiek zawyża ping i spadają Fps ;/

Heh jakbym slyszal mojego dostawce internetowego . Gdzie pierdolil mi ze mam slaby PC <kappa . Okazalo sie ze zepsuty nadajnik u niego . Do tej pory nie naprawil . Co do tematu albo moj net jeszcze nie wpadl trans nocny gdzie dobrze smiga albo z BoL'em jest cos nie tak :) wiec narazie nic na ten temat nie moge powiedziec.

Edit:Nie ma zadnego wplywu na lacze internetowe :) Brak zlosliwego oprogramowania praktycznie dla twojego lacza internetowego praktycznie :) mozecie byc spokojni .

Opublikowano

usiądz na słabego kompa włacz dzwiek i spojrz na ping , a potem wyłacz to będziesz wiedzial ...

Weszlem na kompa z 8 lat i ping z 50 na 60 wskoczyl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...